Ben jij tussen de 17 en 40 jaar oud, heb je een passie voor zang, dans en toneel en wil jij ieder jaar meewerken aan de meest swingende musicals? Kom dan op 21 november 2021 auditie doen voor The MusiCompany!

The MusiCompany is een musicalvereniging uit Bergen op Zoom. Sinds 2003 voeren wij ieder jaar een vrolijke en muzikale productie op in Stadsschouwburg De Maagd in Bergen op Zoom. Je kunt ons kennen van producties als The Wedding Singer, Legally Blonde en Grease. Voor november 2022 staat de rockmusical All Shook Up op de planning.

Naast het opvoeren van musicals, proberen we ook zo veel mogelijk te betekenen voor onze thuisstad. Dit doen we door (zang)optredens op maat te verzorgen voor samenwerkingspartners tijdens lokale evenementen. Als het publiek geniet, genieten wij mee!

Binnen onze club staan de leden centraal. Hun passie, enthousiasme en betrokkenheid maken The MusiCompany tot wie zij is.

Wil jij deel uitmaken van onze club? Meld je dan vóór 14 november 2021 aan voor de audities door een mail te sturen naar productieleider Carola Janse via  c.janse@themusicompany.nl en wie weet zien we jou tijdens de audities op 21 november 2021 om 10:00!

Wil je meer zien van The MusiCompany? Kijk dan op www.themusicompany.nl of volg ons op social media.

Facebook: /TheMusiCompanyBOZ
Instagram: @the_musicompany