Na 3 jaar met pieken en dalen staat Thalia Hollandskroon te trappelen om eindelijk hun Fame aan het publiek te laten zien.
 
Een week voor de oorspronkelijke première op 20 maart 2020 ging het land op slot en moest de voorstelling geannuleerd worden. 
 
Waar Thalia dacht  dat deze musical niet meer opgevoerd zou worden en al gestart was met een nieuwe productie, kreeg Thalia toch de kans om alsnog hun Fame op de planken te brengen en die hebben ze met beide handen aangegrepen. Fame had bij alle leden en het artistiek team zo’n speciaal plekje in hun hart veroverd, dit moest voor publiek gespeeld worden.
 
Toen ook de data in februari 2022 geen doorgang konden vinden werd de musical  nog 1 keer verzet… Op 12,13,14 en 15 mei 2022 lijkt het dan toch ècht te gaan gebeuren en neemt Thalia het publiek mee terug naar de jaren 80, waar de leerlingen en docenten van de ‘New York school of arts’ je meenemen op hun reis naar Fame.
 
Met bekende nummers als ‘Fame’ ‘Starmaker’ en ‘Out here on my own’ zal dit voor de jeugd van toen en nu een feest der herkenning zijn, een feestje dat je niet wilt missen!
 
Kaarten voor de try out op donderdag 12 mei 20.00 en de matinee op zondag 15 mei 14.30 zijn nog verkrijgbaar via www.Thalia-Hollandskroon.nl