In 2025 speelt Stichting T.O.P-Arnhem Parade, een musical geïnspireerd op het tragische en waargebeurde verhaal van de rechtszaak van en moord op een man die vals wordt beschuldigd van moord.

Voor deze productie zijn we op zoek naar achttien getalenteerde amateur- of semi-professionele spelers. De voorstellingen worden in april 2025 gespeeld in het Posttheater in Arnhem.

Parade

Parade speelt zich af in 1913, een tijd van religieuze intolerantie, politieke onrechtvaardigheid en strenge rassenscheiding. Leo Frank, een Joodse man die van Brooklyn naar het conservatieve Georgia is verhuisd, wordt beschuldigd van de moord op de dertienjarige Mary. Zijn lot lijkt al snel te zijn bezegeld, door valse getuigenissen, op sensatiebeluste media en de inwoners die een schuldige willen zien hangen. Zijn enige hoop is gevestigd op de gouverneur van Georgia en, uiteindelijk, zijn eigen vrouw, die de kracht en liefde vindt om voor hem te vechten.

Parade is een musical met prachtige muziek en een hartverscheurend verhaal over het gevaar van vooroordelen en onwetendheid.

Wil je meer informatie over de productie en de audities? Lees dan verder op onze website: https://talentontwikkelplaats-arnhem.nl/parade-audities/