​In coronatijd maakte Stichting ADEM Theaterproducties een voorstelling uitsluitend voor zorgmedewerkers. De groep die het op dat moment zo hard nodig had, kon tijdens die voorstelling even op adem komen. Dit jaar komt de stichting met een nieuwe productie voor iedereen: OPGELUCHT. Omdat we allemaal wel eens wat lucht kunnen gebruiken.

Stichting ADEM Theaterproducties wil Nederland mentaal gezonder maken door de bezoeker in het theater op adem te laten komen. Een unieke samenwerking tussen professionals uit de wereld van kunst en cultuur en kennis vanuit de neuropsychologie.

In OPGELUCHT brengen we je hoofd weer meer in contact met je hart. Om te voelen en ervaren hoe het echt met je gaat. Door verhalen van anderen kom je erachter dat ieder mens hierin zijn worstelingen kent, maar ook veerkracht heeft. Je wordt ‘aangezet’ om stil te staan bij je eigen mentale gezondheid en wat jou morgen daarbij helpt.

Op verfrissende en humoristische wijze word je ondergedompeld in deze unieke voorstelling vol zang,, livemuziek, beelden en films, weg van alle dagelijkse muizenissen. Zangeres, actrice en musicalster Suzan Seegers (afgewisseld met Verie Thijssen) is net zoals bij onze vorige voorstelling de leading lady die met mooie en herkenbare verhalen, flitsende muziek én tips om je hoofd leeg te maken ervoor zorgt dat je er weer opgelucht tegen kunt. Vol vitaliteit en nieuwe ideeën.

OPGELUCHT gaat op 20 maart 2023 in première in De Maaspoort Theater & Events en is daarna te zien door het hele land. Kijk voor meer informatie op www.ademtheater.nl.

Beeld: OPGELUCHT – Stichting ADEM Theaterproducties