Komend seizoen brengt Sidera Theaterproducties uit Venlo de musical Bad Girls! Na 1,5 jaar is het eindelijk zover en kan er weer volop gerepeteerd worden. De rollen voor Bad Girls zijn verdeeld en het repetitieproces is begonnen. De voorstellingen zullen plaatsvinden in mei 2022.

Het verhaal

Ontmoet de vrouwen uit Blok G van de Hare Majesteit ‘s Gevangenis Larkhall! In de musical Bad Girls maak je kennis met vrouwen die om uiteenlopende redenen in de bak zijn beland, maar allemaal met zowel vergelijkbare als verschillende problemen worstelen. Alsof het leven in de gevangenis nog niet zwaar genoeg is, leidt hoofdbewaarder Jim Fenner (Lucas Fransman) de gevangenis met ijzeren hand. De nieuwe leidinggevende Helen Stewart (Amber Coolen) stuit dan ook op groot verzet wanneer zij hier verandering in probeert te brengen. Terwijl nieuwkomer Rachel (Jill Greijn) moet wennen aan het gevangenisleven, terroriseert Shell (Anne Simons) de gevangenen en komt maffiavrouw Yvonne (Laura Hendrikx) de boel op stelten zetten. Ondertussen raakt de situatie van Helen alleen nog maar gecompliceerder wanneer zij verliefd wordt op de gevangene Nikki (Carly Karis) en de tragische dood van een medegevangene leidt tot een fel protest van de vrouwen. Zal het Helen lukken om Jim en zijn oude garde cipiers weg te werken en zullen de gevangenen gerechtigheid te krijgen?

Om de voorstelling Bad Girls zo mooi mogelijk te maken, zorgen de castleden bij Sidera Theaterproducties ook zelf voor een mooi decor en passende kleding. De cast wordt aangestuurd door regisseuse Meren Verhaegh, muzikaal leider Rick van den Belt en de choreografie wordt verzorgt door Kyara Verbunt. De musical wordt geleid door een live band onder leiding van Bas van Gestel.

De kaartverkoop start zal begin februari van start gaan. Meer informatie over Sidera Theaterproducties en de musical Bad Girls is te vinden op www.sideratheaterproducties.nl. Voor de laatste nieuwtjes over Sidera Theaterproducties kunt u ook een kijkje nemen op de Instagram en Facebook pagina.