Musicalduizendpoot Stanley Burleson geeft samen met musicalactrice Nurlaila Karim een intiem concert in het PopUp Podium.

Stanley Burleson

Stanley Burleson begon zijn carrière in de musical ‘Cats’ en speelde daarna rollen in ‘Les Misérables’, ‘3 Musketiers’, ‘Beauty And The Beast’ en ‘Evita’. Stanley deed de choreografie voor meerdere televisieprogramma’s van Karin Bloemen, John Kraaijkamp Musical Awards Gala (2000-2009) en Filmpje van Paul de Leeuw. Hij was juryvoorzitter bij ‘Sterrenjacht’ (2004) en ‘Let’s Dance’ (2009). Recent speelde hij in de musical ‘We Will Rock You’, gebaseerd op muziek van Queen en vernoemd naar één van hun grootste hits.

Klik hier voor de website van Stanley Burleson.

Nurlaila Karim

Nurlaila Karim begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in de musicalwereld. In 2007 bemachtigde ze de hoofdrol van Dorothy in de hitmusical ‘The Wiz’. Eerder speelde ze al hoofdrollen in de musicals ‘Fame’, ‘Miss Saigon’ en ‘Rent’, waarvoor ze een Musical Award ontving. Vanaf april 2008 stond ze in de musicalklassieker ‘Les Misérables’, waarin ze de rol van Fantine vertolkte. In 2018 speelde ze de rol van Gloria Fajardo in de musical ‘On Your Feet!’ Vorig jaar speelde ze Donna, de hoofdrol in de musical ‘Mamma Mia’.

Foto Nurlaila: Wilma van der Werf

Klik hier voor de website van Nurlaila

Klik hier voor meer informatie of om kaarten te bestellen.

Lees ook:
Willemijn Verkaik zingt ‘positieve liedjes’