Vanuit het intieme Openluchttheater Cabrio in Soest presenteerden Romy Monteiro en Frits Sissing de vijftiende editie van de Musical Sing-a-Long. Dit jaarlijkse event is het moment voor het grote publiek om kennis te maken met het nieuwe theaterseizoen; van kleine tot grote musicalvoorstellingen. De Musical Sing-a-Long vond in een aangepaste versie plaats en de opnames voor het unieke evenement waren voor een select aantal mensen bij te wonen. Met honderd mensen kan de 1,5 meter afstand worden gehandhaafd. Meezingen mocht niet, maar neuriën wel. Toch zat de sfeer er goed in en genoot het aanwezige publiek volop.

Het was een unieke avond, waarbij in een intieme setting de mooiste en leukste optredens van maar liefst elf musicals de revue passeerden. AVROTROS steunt hiermee de cultuursector en geeft musical liefhebbend Nederland iets om naar uit te kijken in het komende theaterseizoen.

De line-up van de Musical Sing-a-Long

Traditiegetrouw waren er tijdens de Musical Sing-a-Long optredens te zien van verschillende nieuwe titels. De line-up bestond uit de musicals Anastasia, Belle en het Beest, Saturday Night Fever, Lazarus, Kruimeltje, TINA – De Tina Turner Musical, Haal het Doek maar op, De Grote Drie, Falsettos, Murder Ballad en Soldaat van Oranje. De optredens werden begeleid door een live orkest, onder leiding van de vaste Musical Sing-a-Long dirigent Maurice Luttikhuizen. Ook het koor van Dutch Event Choir was van de parij en ondersteunde de artiesten. Het programma was een feest der herkenning, waarin ook teruggeblikt werd op hoogtepunten uit de afgelopen vijftien jaar Musical Sing-a-Long.

De Musical Sing-a-Long 2020 zie je zondag 30 augustus om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

er zijn geen afbeeldingen gevonden