Wil jij spelen voor de grootste kindermerken, zoals PAW Patrol of Fien & Teun, in o.a. (internationale) parken? Zit je vol ambitie? En ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving?

Skinactors voor Roadshows en Meet & Greets (M/V)

Als acteur/actrice in een roadshow, met aansluitend een meet & greet, speel je je rol in een life-size kostuum (skin-acting), waarbij beweging en lichaamstaal erg belangrijk is. Als skinactor beschik je verder over de volgende eigenschappen en vaardigheden:

Jij bent: gastvrij, enthousiast, energiek en (volledig) beschikbaar in de periode tussen 15 en 31 oktober.

Jij hebt:

▪ affiniteit met kinderen en familie-entertainment
▪ een positieve, flexibele werkhouding
▪ een dans- en/of musicalopleiding achtergrond (pré) ▪ een rijbewijs en/of auto (pré)

Wat bieden wij jou?

▪ Een dynamische en informele plek binnen een enthousiast, hecht team ▪ Het vooruitzicht bij goed functioneren op een vast contract
▪ Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling
▪ En… gegarandeerd veel werkplezier!

Auditie

De auditie vindt plaats op dinsdag 21 september 2021 in de Van Hoorne Studios, Polderweg 5, Molenaarsgraaf.

Repetities

Mocht je aangenomen worden, verwachten wij jou beschikbaarheid op donderdag 23 en maandag 27 september voor de repetities.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in de functie van skinactor? Stuur dan je cv, pasfoto en motivatiebrief vóór vrijdag 17 september 2021 naar Kirsten Broere o.v.v. ‘Auditie Skinactor’ via Audities@VanHoorne.com.

Alle medewerkers (vanaf 18 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).