Rick Zwart maakt 16 mei zijn debuut in de cast van de reizende tournee van Les Miserables  in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Hij zal de rol van De Bisschop van Digne gaan spelen en deze rol gaan overnemen van Earl Carpenter. Rick heeft gestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam, aan de guildhall School of Music and Drama en Master Muziektheater gestudeerd aan het Fontys Conservatorium in Tilburg.

Voor Rick is het een droom die uitkomt en het geeft hem de mogelijkheid om zijn familie in het Verenigd Koninkrijk weer te zien.

Les Miserables

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobsedeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?