Gisteravond speelden Kim Reizevoort en Pascal Cremer hun recital Master of Music Fontys.  Als je een hbo-opleiding met succes hebt afgerond, kun je je carrière een extra impuls geven door een masteropleiding te volgen. Een masteropleiding geeft verdieping en bied je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen of te specialiseren. Binnen de Master of Music ontwikkel je je verder tot topmusicus, maar je leert je ook zelfstandig te vestigen in de professionele muziekwereld en je maakt keuzes in je artistieke groei. In de recital laat je zien wat je het afgelopen jaar o.a. hebt geleerd. Bij de overgangstentamens van de Bachelor studenten zijn er bepaalde eisen waaronder in minimaal drie talen zingen. Deze eisen zijn er bij een recital niet en is de student vrijer om zijn voorstelling in te vullen. 

Waar is dat feestje?

Kim speelde samen met Gerben Timmermans, Rik Hirdes, Pascal Cremer, Michael Muyderman, Joris de Hoop, Mick Westerhout haar recital. Kim liet gisteravond weer zien hoe veelzijdig zij is en eigenlijk van alle markten thuis is. Ze schakelde moeiteloos van een aria naar een musicalnummer en vice versa. Alles wat Kim zong klonk loepzuiver en daarnaast speelde ze ook met veel humor en gedrevenheid. Ze had een duidelijke mening over diverse standpunten en ventileerde dat met veel overtuiging.  Ze sloot af met het afscheidsnummer uit Op zoek naar Maria: Bergen of Dalen en daar bezorgde ze mij kippenvel met de slotnoot.  Kortom, het was een feestje om naar te kijken en te luisteren.

Pascal Cremer

Pascal heeft in Duitsland al in diverse musical gespeeld. Zo stond hij naast Pia Douwes in Sunset Boulevard en was hij te zien in o.a. Chicago en West Side Story. Pia Douwes was onder de indruk van de stem van Pascal en stuurde hem naar Edward Hoepelman en betaalde zelfs zijn eerste zangles en om die reden studeert hij nu dus in Tilburg. In razendsnel Duits speelde Pascal zijn monologen. Zijn nummers zong hij afwisselend in het Duits en Engels. Het openingsnummer zelfs tweetalig. Pascal heeft energie en weet dat op het toneel mooi en gedreven te etaleren en dat in de drie disciplines, spel, dans, en zang om te zetten. 

De recital van Pascal had een echte verhaallijn. Hij probeerde verschillende liedjes en monologen te combineren door slimme muzikale en theatrale overgangen. Het programma moest verschillende muzikale en interpretatieve kleuren van hem laten zien. Van klassiek materiaal tot Duitse chansons. Pascal sloot zijn recital af met indrukwekkende dans en zang.

De andere recitals zijn in juni, maar aangezien Kim en Pascal het werkveld in gaan, mochten zij eerder aan de bak.

er zijn geen afbeeldingen gevonden