PAW Patrol, iedereen met jonge kinderen in zijn of haar omgeving ontkomt niet aan dit stel vrolijke, soms ietwat onhandige, maar o zo trouwe stel viervoeters. Vrijwel ieder kind weten zij aan de buis te kluisteren. Een theatervoorstelling kon dan ook niet uitblijven en in 2019 ging de internationale megaproductie PAW Patrol live! in première in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Dit seizoen brengt Van Hoorne Entertainment PAW Patrol live! exclusief terug naar diverse theaters in Nederland en België.  

De zaal zit vol kleine, maar toch hele grote fans. Verwonderd keken zij naar alles wat zich op het toneel afspeelt en dit is zeer begrijpelijk. PAW Patrol Live! is namelijk een waar spektakel! In de show zijn vrijwel alle bekende figuren vanuit de tv-serie te zien en ook alle bekende deuntjes en one-liners horen we terug, wat maakt dat de theatervoorstelling een feest der herkenning is voor de jonge bezoekers. De cast is bruisend en energiek. Hun enthousiasme is voelbaar echt en niet overdreven of gespeelt. Hun poppenspel mag worden geroemd en is van een hoog niveau. Ook het kleurrijke decor, de interactie met het publiek en de vrolijke liedjes maken deze voorstelling tot een groot succes. Dat er na de voorstelling ook nog de mogelijkheid is om met 1 van de pups op de foto te gaan in de foyer maakt het feest compleet.  

Paw Patrol Live!

In PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? 

Zijn jullie ook klaar voor actie?! Ga dan in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn alleen tussen juni en september 2022 te zien en dat met een Nederlandse cast en volledig Nederlands gesproken! Meer informatie is te vinden op: https://www.vanhoorne.com/live/paw_patrol_live

Foto: Wim Lanser
Verslag: Ilse van Vliet