Een bijzondere dag vandaag, de start van de repetities voor zowel Paul & Simone als Freek.  En dat vieren ze traditiegetrouw met taart, wel van een iets kleiner formaat! Paul & Simone: Zonder Jou, vanaf aanstaande zaterdag te zien! Buyer & Cellar met Freek Bartels te zien vanaf 17 september

Zonder Jou

Stil zitten en niets doen is geen optie. Samen legden Paul & Simone de basis voor een sprankelende show op de ruïnes van Hello, Dolly!. Ze nemen je mee op een muzikale reis door verleden, heden en toekomst waarin niets zeker is maar alles mogelijk. Vanaf september reist Paul & Simone: Zonder Jou langs diverse theaters in Nederland.

Credits
Cast: Paul de Leeuw, Simone Kleinsma
Script: Paul de Leeuw

Buyer & Cellar

Als Alex More, een werkloze acteur in L.A., een baantje als winkelbediende krijgt in het ondergronds privé-winkelcentrum van wereldster Barbra Streisand, komt zijn leven in een onvoorziene stroomversnelling terecht. Iconische jurken, bellenblazende poppen en zoveel mocca-ijsjes met discodip als je maar wilt; werken in Barbra’s perfectionistische, onwerkelijke droomwereld komt met een onverwachte prijs, waarover niet te onderhandelen valt…

Buyer & Cellar: één klant, één verkoper, ontelbaar veel ambities, dromen en nachtmerries in één duizelingwekkende, hilarische, epische confrontatie.

Buyer & Cellar is de allereerste solovoorstelling van Freek Bartels en is vanaf 17 september te zien in diverse theaters.

Credits

Cast: Freek Bartels
Script: Jonathan Tolins
Vertaling: Jeremy Baker
Regie: Paul Eenens