Vanaf vandaag kan iedereen weer meezingen en dansen met Samson & Marie! Ze houden de Samson & Gert traditie van de genummerde albums in ere, en presenteren nu met trots ‘Samson & Marie 3’! Hun derde album, boordevol nieuwe nummers én klassiekers. Je kan bovendien ook uitkijken naar de dvd van de allereerste Samson & Marie kerstshow, die samen met de cd wordt uitgebracht.

Voor ieder wat wils

Op hun derde album zingen Samson & Marie over de heerlijk knusse winterdagen die eraan komen, met nummers als “Bibberlip” en “Het is winter”. Verlang je alweer naar een zwoele zomer? De tropische klanken van hun laatste zomerhits “De Antillen” en “Wij gaan naar Spanje” geven je alvast een vakantiegevoel.

Ook de iets oudere kinderen kunnen luidkeels meezingen, want Samson & Marie hebben speciaal voor dit nieuwe album zes Samson & Gert klassiekers in een nieuw jasje gestoken.  Van “Olé pistolé” en “S.O.S.” tot aan “Klap maar in je handen” en “Lieve Samson”. Niemand in het gezin heeft nog een excuus om niet mee te zingen!

Marie: “Ik ben reuzeblij met de mix van nummers op dit album. Samson en ik hebben enkele van onze favoriete klassiekers uit de oude doos in een nieuw jasje mogen steken. “Olé pistole”, dat is één van zijn lievelingsliedjes! Onze nieuwe nummers doen me dan weer dromen van Spanje, of vieren mijn lievelingsseizoen: de winter! Ideaal om al in de sfeer te komen voor Kerstmis.

Kerstshow

Vanaf vandaag kan je ook genieten van de allereerste Samson & Marie kerstshow, die eindelijk uitkomt op dvd. Wil je eens komen meezingen met alle nummers uit ‘Samson & Marie 3’, én allerlei andere Samsonnummers? Kom dit jaar dan ook zeker eens langs bij de tweede Samson & Marie Kerstshow!

‘Samson & Marie 3’: vanaf vandaag overal verkrijgbaar en te beluisteren.

Info en tickets Samson & Marie Kerstshow: www.studio100.com

Luister het nummer hier: https://samsonmarie.ffm.to/sm03.OPR