Je hebt van een heerlijke theatervoorstelling mogen genieten in het DeLaMar theater in Amsterdam en je hebt nog geen zin om naar huis te gaan. Je wil nog een drankje doen en misschien nog wel even dansen. Toch heb je geen zin om ver te lopen. Dan is Café DeLaMar de uitkomst. Een leuk café met een huiskamersfeer waar je kan genieten van een drankje, borrelbites en live muziek.

 

Vanavond genoten wij na de musical Mamma Mia van de prachtige stem van René van Kooten, die samen met pianist en zanger Billy Maluw de (after)show stal. Tot en met zondag 17 september laten zij het publiek genieten van hun favoriete popnummers. Van Lady GaGa, Tennessee Whiskey van Chris Stapleton tot the Let it be van de Beatles. Het publiek genoot met volle teugen en de sfeer en de bitterballen zaten er goed in.

Niet alleen René, maar ook bijvoorbeeld Katell Chevalier (bekend van The Voice of Holland) en musicalster Sanne den Besten beklimmen komende tijd het podium. Dus zeker de moeite waard om even langs te gaan, ook al bezoek je niet eerst het theater. 

Café DeLaMar is de ideale plek om de avond in stijl af te sluiten en met een voldaan gevoel huiswaarts te keren. Kijk op https://delamar.nl/cafe-delamar/ voor meer informatie en alle artiesten. 

Tekst: Marloes Romeijn
Foto’s: Mariska Steenbergen