Op 25 en 26 maart staat de Cultuurcampus Cultuur19 volledig in het teken van het Starlight Musical-Event SAME. Op deze dagen organiseert musicalvereniging Starlight Boulevard samen met Stichting Reinaerde en lokale cateraar René Daalhuisen een gevarieerd musical-evenement met muziek, hapjes en kunst.

Musical proeverij

Voor het eerst in 4 jaar staat Starlight Boulevard weer met een groot concert in het theater. Het wordt een gevarieerd optreden, compleet met dans, kostuums en een live band! “We willen het publiek laten zien dat er zoveel meer is dan de musicals die iedereen kent”, aldus Wilbert Schuurman Hess, al 11 jaar lid van Starlight Boulevard. “Het wordt een muzikale proeverij waarbij gegarandeerd musicals de revue zullen passeren waar je nog nooit van hebt gehoord”. Er zullen 21 nummers uit 21 verschillende shows te horen zijn met als rode draad same(n). 

SAME staat helemaal in het teken van gelijkheid (het Engelse ‘same’), same(n) zijn en samen dingen doen. Om dit kracht bij te zetten hebben we een samenwerking opgezocht met Stichting Reinaerde en René Daalhuisen catering.

Wat is er te doen?

In de Theaterzaal kunt u genieten van een concert uitgevoerd door de leden van Starlight Boulevard. We brengen enerzijds nummers uit bekende klassiekers en anderzijds pareltjes uit nieuwe en minder bekende shows. Hierbij worden we live begeleid door een professionele band bestaande uit Gerben Kruisselbrink (Piano / Muzikaal Leider), Michiel Pelgrom (Bas), Patrick Meutstege (Gitaar) en Michel Rözer (Drums).

In de kantine zorgt René Daalhuisen Catering ervoor dat het publiek niets tekort komt. Voorafgaand aan het event wordt je ontvangen met koffie of thee en in de pauze kun je genieten van twee drankjes en een combinatie van maar liefst vijf hapjes per persoon. 

In de hal (alleen op zondag) staat Dagcentrum De Werkspecht van Stichting Reinaerde met leuke kraampjes in de foyer, waarin ze hun spullen verkopen. Stichting Reinaerde zorgt voor dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Het resultaat van het werk dat wordt verricht in Dagcentrum De Werkspecht zal op de zondag te zien en te koop zijn.

Kaartjes kosten €20,- (volwassenen)  / €14,50 (kinderen t/m 12 jaar) en zijn verkrijgbaar via https://www.starlight-boulevard.nl/samen/

SAME wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht.

Waar, wanneer en aanvullende informatie?

Waar:
CultuurCampus,
Burchtpoort 5
3452 MD Vleuten

Wanneer:
Zaterdagmiddag 25 maart 14:00
Zaterdagavond 25 maart 19:45
Zondagmiddag 26 maart 14:00
(voorafgaand aan het event is er de mogelijkheid voor een drankje in de foyer)

Aanvullende informatie:
Tickets: https://events.flextickets.nl/event2/starlight-boulevard-concert
Starlight Boulevard: https://www.starlight-boulevard.nl/samen/