De vierdejaars studenten van de Fontys Hogeschool Muziektheater speelden hun benefietconcert in een beperkt gevulde zaal. Dit in verband met de Corona maatregelen. Janne Kolpa, Pamela Kroes, Lisanne Veeneman, Yulia Hartog, Fritzi Bauer, Jana Luisa Band, Emilio Moreno Arias, Lukas Dijkman, Niek Loohuis en Sjoerd Knol vormden de line-up van dit schitterende concert dat gespeeld werd in de muziekzaal.

De studenten zongen hun benefiet voor “Met je hart”. Zij zorgen voor ontmoetingen tussen ouderen die eenzaam en kwetsbaar zijn. Juist in deze tijd van Corona waar ouderen vaak op zichzelf aangewezen zijn. Begeleid door Koos van der Brekel zongen de studenten nummers uit diverse musicals en wel in het Duits. Een taal die onderwezen wordt op deze opleiding waarmee de kansen voor de studenten om te spelen in Duitsland worden vergroot. Deze talenten staan te trappelen om aan het grote publiek te laten zien wat ze in huis hebben maar zijn door de Corona maatregelen gebonden aan beperkt bezochte voorstellingen maar hopelijk is er in het voorjaar weer gelegenheid om deze talenten aan het werk te zien.

De kracht van dit concert zat in de variatie van diverse stijlen die de studenten duidelijk onder de knie hebben waardoor je als toeschouwer beurtelings wordt weggeblazen of geraakt.

Door Corona was dit een concert dat maar door een klein groepje mensen kon worden bezocht, maar hopelijk zingen deze Fontys studenten later in een grotere setting waardoor meer mensen van deze talenten kunnen genieten. 

er zijn geen afbeeldingen gevonden