Houd je van zingen, acteren, dansen en lijkt het je te gek om in de grote zaal van Schouwburg Het Park te spelen? Musicalvereniging Westend is op zoek naar nieuwe leden van 16 jaar en ouder. In november stond Westend maar liefst 4 keer op de planken met Urinetown in de kleine zaal van de schouwburg. Komend seizoen wordt het nieuwe project de musical De Drie Musketiers. 

 Ben jij benieuwd hoe het er tijdens een repetitie aan toe gaat? De open avond vindt plaats op 9 januari om 20.00 uur in onze nieuwe repetitieruimte bij de Hoornse Showband, Achter de Vest 34 (De ingang van het gebouw “De Vesting” bevindt zich op het Doelenplein) te Hoorn. Geef je op door een mailtje te sturen naar secretaris@westendhoorn.nl.

Over Westend

Westend is een groep van 40 enthousiaste leden (indien nodig aangevuld met een kindercast) die elk jaar een prachtige productie op de planken zet. Tijdens een Westend-jaar ontwikkel je creatieve skills zoals zang, dans en toneel, maar ben je ook actief in een van de commissies (decor, kleding, sponsoring, PR, etc.).