Na Jekyll & Hyde Beauty and the Beast en Evita presenteert Musicalvereniging OVA dé rockopera geïnspireerd op het Bijbelse verhaal, Jesus Christ Superstar.

We kijken terug op een bizar jaar waarin we in 2020 met onze jubileumvoorstelling Big Fish helaas achter het net viste. Ook ons – OVA 50 jaar concert – kon door de maatregelen niet door gaan.

Maar we hebben goed nieuws, want achter de schermen wordt al hard gewerkt aan onze nieuwe musicalproductie!

Jesus Christ Superstar vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, bekeken door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. 

Onder leiding van Bernd Duenk en Danny Nooy (regie), Bas Jongsma (repetitor) en Gerbrand van Kolck (muzikale leiding) brengt Musicalvereniging OVA, genomineerd voor diverse Amateur Musical Awards, een eigentijdse versie van deze klassieker van componist Andrew Lloyd Webber en songwriter Tim Rice. Met de wereldberoemde songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’.

We kijken uit om eindelijk weer te mogen spelen en ons publiek een geweldige avond te bezorgen!

AUDITIE OPROEP

Droom jij ervan om in deze geweldige Rockopera te shinen? Meld je aan voor 1 juli en doe mee met onze castingdag. Ben jij tussen de 18 en 55 jaar en gek op zingen, dansen en acteren? Dan zijn wij op zoek naar jou (voor alten en sopranen is een wachtlijst)

Kijk jij er ook zo naar uit om weer in het theater te zitten?
Jesus Christ Superstar is op 15 en 16 april 2022 te zien in de Grote Zaal van de Schouwburg Amstelveen. Wil je gegarandeerd zijn van mooie plaatsen bestel dan je kaartjes in de voorverkoop. 

Klik hier voor meer informatie en tickets of mail naar ovabestuur@gmail.com 

Deze amateur productie is in samenwerking met The Really Useful Group Ltd.