Van 19 t/m 28 maart 2021 vindt de zesde Nederlandse editie plaats van Stars From The House, een exclusief online musical concert dat vanuit huis te bekijken is via een online link. De cast van deze zesde editie van Stars From The House bestaat uit musicalacteurs Liss Walravens, Lois van de Ven, Keoma Aidhen, Nigel Brown en Diego Gonzales-Clark. Wij praten met Lois en Keoma op woensdag 17 maart 2021 om 20.00 op onze Facebookpagina.

Lois van der Ven

Opleiding
Loïs studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg richting muziektheater en kreeg zangles van Katrien Verheijden en Edward Hoepelman. Ze studeerde tijdens haar masteropleiding flamencozang in Nederland en Spanje (Sevilla).

Theater/televisie/film
Was afgelopen seizoen te zien in de musical Disney’s Der Glöckner von Notre Dame (ensemble & cover Esmeralda) in Stuttgart. Ze speelde in de musical HAIR (ensemble & cover Sheila) en in de musical Disney’s Beauty and the Beast was ze te zien als Babette en cover Belle. Ook speelde ze in de kleine voorstelling Een avond met Dorus (ensemble) en in Het Kerstverhaal van Kleine Ezel speelde ze de rol van Mama Ezel en Bok. Ze studeerde af met haar eigen muziektheaterflamencovoorstelling La Capitana.

Keoma Aidhen

Opleiding
Keoma studeerde aan Lucia Marthas Institute of Performing Arts in Amsterdam.

Theater/televisie/filmKeoma speelde onder andere in Aladdin in Suttgart waar ze in het ensemble speelde en cover was voor de rol van Jasmin. Daarnaast speelde ze in On Your Feet, , Starlight Express, On Your Feet, The Wizard of Oz en Moeder ik wil bij de Revue en deed ze mee naar Op zoek naar K3.