Dit jaar geen avondvullende voorstelling met live-orkest voor de MusicAllFactory Volwassenen in Tilburg, maar toch een fantastische afsluiting van dit studiejaar. Met professionele registraties van diverse solo’s en twee medleys.

MusicAllFactory Academy Week (15 t/m 21 juni)

Een projectweek vol workshops, masterclasses en kleine presentaties. Te gast waren Edward Hoepelman, Paul Eenens, Ingrid Zegers. MAF alumni en Fontys Musicaltheater studenten Danique Bol en Juliette van Tongeren werden ingevlogen voor diverse dansworkshops.

Showreel en Medley 

De docenten hebben in deze bizarre tijden alles uit de kast gehaald voor hun studenten om toch door te kunnen studeren en zo snel mogelijk weer de vloer op te gaan. Dit heeft onder andere geresulteerd in het maken van twee theatrale videoclips. Alles zonder publiek en met gepaste afstand ingezongen in de studio en opgenomen op een set. Gelukkig kunnen de studenten zo toch hun passie en talent delen met hun publiek!!

De dansstudio’s en het theater werden speciaal voor de Academy Week omgebouwd tot filmsets waar 50 studenten werden vastgelegd. Het eindresultaat van de medleys zal op vrijdag (Wildparty) en zaterdag (Oklahoma) om 15.30u te zien zijn op Musicalsites.nl.

Creatives

Spel/Regie: Annerieke Groen en André van Hest
Zang: Anne-Marijn Smulders en Rik van de Rijdt
Koorrepetitie: Ezra van Nassauw en Tom Dicke
Choreografie medleys: Danique Bol
Coördinator MAF Volwassenen: Agaath Verspeten
Licht: Mark van der Meulen
Geluid: Frans Vermast (Klundert muziek)
Videoregistratie: Dirtypaws media

25 jaar MusicAllFactory:

Hartje Tilburg, tegenover dé Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys, werken professionele MAF-docenten met jongeren en volwassenen om ze klaar te stomen voor het grote werk. Bij de MusicAllFactory word je opgeleid tot een professionele Musicalperformer met makerskwaliteiten, in een warme, veilige en persoonlijke omgeving. Of zoals de studenten zeggen: ‘Je mag hier fouten maken, je mag erom lachen, het is keihard werken en je komt er door de professionaliteit van de docenten achter dat je veel meer kunt dan je denkt.’ Maatwerk dus! Welkom bij de MAF-familie!

Credits fotografie: Jostijn Ligtvoet