Op 14 mei organiseert Factorium MusicAllFactory in Concert, een online live concert door acht MAF studenten en alumni. 

Ieder positief geluid is welkom in deze tijd van alleen zijn en daarom zingen we – online – met onze MAF familie voor Tilburg Musicalstad. Voor alle MusicAllFactory en Fontys Kunsten studenten die hun eindvoorstelling moeten missen of (nog) niet kunnen afstuderen. Voor de musical- en muziektheater clubs die klaar stonden om hun producties te laten zien. Voor alle ondersteunende organisaties die de podiumkunsten in onze anders zo bruisende stad mogelijk maken.

Met dit concert richten we de spotlights in het bijzonder ook op onze makers, onze docenten en de Tilburgse theaters die er momenteel alles aan doen om straks weer open te mogen. Want we komen heel graag snel weer bij ze terug. Laten we daarom SAMEN op gepaste afstand met elkaar zingen. Als familie.     

Line-up MusicalFactory in concert

Linda Verstraten, Elindo Avastia, Haico Berkelmans, Maartje Mostart, Lisanne Streukens, Danique Dusée, Anouk Kooijman en Wouter Tibboel.
Artistiek leider: André van Hest
Muzikale leiding: Tom Dicke

Het MusicalFactory Concert is live te volgen via Musicalsites.nl

Het concert start om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur, aansluitend vindt een Musical Q&A plaats tot ca. 20.30 uur.  

Auditie MAF 2020 – 2021

Bij de MusicAllFactory word je opgeleid tot een professionele Musicalperformer met makerskwaliteiten, in een warme, veilige en persoonlijke omgeving. In juni en juli vinden de nieuwe auditierondes plaats. Nieuwsgierig? Kijk snel HIER