De Noord-Hollandse musicalgroep houdt op korte termijn audities om het ledenbestand aan te vullen. Vooral mannen wordt gevraagd om zich aan te melden, er is ook nog plek voor vrouwen. Iedereen vanaf 18 jaar met gevoel voor zang, dans en spel kan aanmelden via info@thecast.nl.

Musicalgroep The Cast zoekt leden voor de nieuwe productie. Elf, the musical zal in december van dit jaar gespeeld worden. Hiervoor repeteert de groep elke woensdagavond in Castricum onder leiding van een professioneel artistiek team. De groep is ambitieus en legt de lat hoog, dus er wordt wat van de nieuwe leden verwacht. Daar tegenover staat een grote dosis gezelligheid én natuurlijk de gelegenheid om te stralen in het theater.

Buddy de elf woont op de noordpool met zijn elfencollega’s. Ze maken speelgoed en snoep voor de Kerstman. Buddy is nogal groot van stuk voor een elf en komt er per ongeluk achter dat hij eigenlijk een mens is! Hij gaat op zoek naar zijn familie in New York City maar die stad kan wel wat Kerstgevoel gebruiken. In deze knotsgekke, glitterende Broadway-versie van de populaire film volg je Buddy op zijn zoektocht vol hindernissen, muziek en liefde.

Voor mannen die zich willen aanmelden is er ook meteen de gelegenheid om een gooi te doen naar de rollen van Buddy de elf en zijn vader.