Wil jij in de toekomst een vervolgopleiding doen (hbo, mbo) op het gebied van zang, spel en/of dans? Of oriënteer jij je op het werkveld in de uitvoerende kunstensector? Musical Master biedt jou de ideale mogelijkheid om je hierop voor te bereiden.

Talenten van Musical Master

Musical Master leidt jonge talenten in een veilige omgeving op en laat hen kennismaken met diverse aspecten uit de media- en theaterwereld. Na een zorgvuldige landelijke selectie gaat Musical Master in seizoen 2022- 2023 aan de slag met leerlingen van 14 tot en met 21 jaar. Iedereen binnen deze leeftijdscategorie kan zich inschrijven voor een auditie. Op basis van leeftijd en ervaring worden er groepen samengesteld van maximaal 20 leerlingen.

 

Met een uniek vakkenpakket maak je straks de juiste keuze

De diversiteit van onze vakken is uniek te noemen in Nederland. Onze leerlingen krijgen praktijk- en theorielessen van professionele docenten – onder wie Brigitte Odett en Ellen Evers – binnen de disciplines zang, spel en dans. Gedurende het hele jaar staan de lessen ballet, tapdance, ensemblezang, acteertraining en showdance wekelijks op het programma, aangevuld met specialisaties als bijvoorbeeld: camera-acteren, hiphop, solfège, musicalgeschiedenis, liedinterpretatie, model walks en nog veel meer. Doordat leerlingen kennismaken met de verschillende disciplines kunnen zij in de toekomst een juiste keuze maken voor een vervolgopleiding die bij hen past.

Masterclasses van gerenommeerde gastdocenten

Naast het uitgebreide vakkenpakket organiseert Musical Master elk seizoen diverse masterclasses. Eerder inspireerden Hakim Traïdia (mimespeler), Marc Forno (choreograaf) en Thijs Hartman (eindredacteur van o.a. Idols, Hollands Got Talent, Dancing with The Stars) onze leerlingen.

Praktijkervaring

Bij Musical Master doe je meteen praktijkervaring op: aan het eind van het seizoen laten de studenten hun talent zien in hun eigen showcase in het theater. De showcase bestaat uit een toneelstuk met aansluitend een song- en danceprogramma.

 

Tentamens

Gedurende het jaar vinden beoordelingsmomenten plaats per discipline. Aan de hand van de afgenomen tentamens wordt er in januari een voorlopig advies en in mei een definitief advies gegeven. Om de kwaliteit van de groep te waarborgen is dit laatste advies beslissend of de leerling het daaropvolgende seizoen opnieuw mag deelnemen aan Musical Master. Iedere leerling ontvangt bij afronding van het studiejaar een certificaat van deelname.

Is Musical Master de start van jouw carrieère?

Wij bieden een enorm uitgebreid studiejaar, maar we verwachten ook veel van de leerlingen: inzet, discipline en vooral … passie! Daarvoor is het belangrijk om zowel fysiek als mentaal in goede conditie te zijn. Natuurlijk moeten de lessen en optredens van Musical Master het hoogtepunt van de week zijn en dus prioriteit. Deelname aan Musical Master is niet te combineren met andere activiteiten die op zondag plaatsvinden.

Enthousiast? Schrijf je in voor een auditie

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om je talent verder te ontwikkelen? Twijfel dan niet en meld je vandaag nog aan via www.musicalmaster.nl voor jouw auditie op 20 februari 2022. En wie weet word jij wel … a real musical master.

Ga voor meer info naar: www.musicalmaster.nl