Tweevoudig Musical Award-winnaar Marjolein Teepen regisseert ‘Bring it On’ voor Musical 2.0. Samen met Pien van Gerven (vocal coach) en Marleen de Vries (choreograaf) maakt zij het creatieve team compleet. De energieke Broadwaymusical is voor het eerst te zien in Nederland.

Marjolein Teepen 

Marjolein Teepen ronde in 1999 haar opleiding af aan het Stedelijk Instituut voor Ballet in Antwerpen en behaalde in 2010 haar diploma voor de Post Graduate Musical Theatre opleiding aan The Mountview Academy of Theatre Arts in Londen. Ze was onder meer te zien in de Queen-musical We Will Rock You, Cats, Evita, De Kleine Blonde Dood, Sweeney Todd en The Addams Family. In 2003 en 2017 werd ze voor haar prestatie bekroond met een Musical Award voor haar rollen in ‘Tijl Uilenspiegel’ en ‘Sweeney Todd’. 

Bring it On 

De spectaculaire musical Bring it On werd genomineerd voor meerdere prestigieuze Tony Awards en is geschreven door Jeff Whitty (Avenue Q), met liedteksten van Lin-Manuel Miranda (In The Heights, Hamilton) en muziek van Tom Kitt (Next to Normal). De Nederlandse vertaling is in handen van Eileen Bosch van Bas van Gestel. 

Audities  

Op zondag 16 januari 2022 vinden de audities plaats voor Bring it On in de studio’s van Musical 2.0 in WFC Amsterdam. Jongeren van 12 t/m 25 jaar oud kunnen zich opgeven voor de audities. Aan de audities zijn geen kosten verbonden en inschrijven kan via www.musical.nl/audities.  
 
De repetities voor Bring it On starten op zondag 30 januari en vinden iedere zondag plaats in Amsterdam. De première staat gepland op zondag 20 november 2022 in Schouwburg De Meerse, Hoofddorp.  
 
Meer informatie over Bring it On en de audities vind je op www.musical.nl/bringiton