Na een auditieweekend wat op zijn kop stond door een lockdown en een inhaalslag aan online én live audities, is onze cast voor 9to5 bijna rond!

Om het plaatje compleet te maken is er een extra auditieronde ingepland voor de mannenrollen. Wij zoeken zowel mannen voor de (hoofd-)rollen als het ensemble. Er zijn al een aantal mannen geweest die auditie gedaan hebben. Om iedereen een eerlijke kans te geven, zijn de rollen nog niet verdeeld. Alles ligt dus nog open!

De musical 9to5 is een komische musical boordevol dans en muziek van Dolly Parton. Tot het uiterste gedreven besluiten drie vrouwelijke medewerksters op een dag hun seksistische, ego-centristische, leugenachtige baas aan te pakken. In hun wildste fantasieën willen Violet, Judy en Doralee hem een schop verkopen. Ze geven de werkvloer een make-over en nemen de controle van het bedrijf over om te laten zien waar vrouwen toe in staat zijn. Als man wil je deze kans niet missen! Want hoe vaak mag je in het leven een seksistische en ego-centrische leugenaar spelen?

De extra mannenaudities worden van 6 tot/met 12 januari ingepland. Hierbij houden wij ons aan de corona-maatregelen. Dat betekent dat de zangaudities met maximaal 2 per dag live ingepland worden. Spelaudities idem dito of worden online via Zoom gehouden. Voor de dansauditie krijg je een filmpje thuis opgestuurd. Dit korte dansje kun je thuis instuderen, opnemen en via een filmpje naar ons mailen.

Op vrijdag 14 januari is de eerste repetitie. Via zoom gaan we dan het script lezen. Indien de lockdown-maatregelen niet verlengd worden, gaan we op zaterdag 15 januari meteen gezellig live aan de slag! Overige repetities zijn op vrijdagavond in Rijswijk, met af&toe een zaterdag of zondag. De voorstellingen zijn van 8-10 juli 2022.

Ben jij of ken jij iemand met een 9to5 mentaliteit, meld je dan NU aan voor de audities. Aanmelden voor deze audities kan tot en met woensdag 5 januari. Mail naar info@theatergroepspot.nl Durf jij het aan? Mannen gezocht voor onze musicalproductie 9to5