Van ‘dit wil ik graag zien’ en ‘wij hebben al tickets’ tot ‘wij komen zeker genieten van deze zoete-zonde-musical’, het is maar een kleine greep uit de vele positieve reacties die je samen met de vele likes en shares terugvindt op de sociale media wanneer het gaat over de magische intocht van Willy Wonka in de Antwerpse binnenstad. Volgend jaar, vanaf 11 december 2022, wordt de ‘Koekenstad’ het walhalla voor chocoladeliefhebbers in musicalvorm, want vanaf dan kan je in de Stadsschouwburg terecht voor de Vlaamse versie van ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Hoofdrolspeler Nordin De Moor opent nu al online de deuren van zijn chocoladefabriek, met een straffe trailer die je onderdompelt in het avontuur. Waar Willy Wonka passeert, veranderen de Antwerpse landmarks in een kleurrijk snoepdecor. De Antwerpse kathedraal in chocolade, of de Groenplaats als grote snoeptuin… in Willy Wonka’s magische wereld kan het allemaal.

 

Met dit lanceringsmoment is de officiële kick-off gegeven voor het grote avontuur. Binnenkort worden er nog meer namen van de cast bekendgemaakt en lanceert Deep Bridge ook wat een unieke zoektocht naar Charlie belooft te worden. Om het aftellen draaglijk te maken, geniet je tot 11 juli van een gratis range-upgrade bij aankoop van je tickets. 

Na o.a. ‘MAMMA MIA!’ en ‘The Sound of Music’, wordt ‘Charlie and the Chocolate Factory’ de volgende grote Deep Bridge-musicalproductie. De musical is gebaseerd op het succesvolle boek van Roald Dahl, met muziek van Marc Shaiman en Scott Wittman (Hairspray, Mary Poppins Returns), en naar een scenario en script van David Greig (Dunsinane, Local Hero). Een chocolade tuin, een leger van eekhoorns en de eigenaardige Oompa-Loompas moet je zelf gezien hebben voordat je het gelooft. 

‘Charlie and the Chocolate Factory’ met ‘Willy Wonka’ Nordin De Moor speelt vanaf 11 december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets en info, www.deepbridge.be