Heb je onze lovende recensie gelezen? Ben je ook zo benieuwd naar deze musical? Wij mogen voor één keer 3 x 2 kaarten weggeven voor voorstellingen in Den Haag.

Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde is terug in Nederland. Beleef de klassieker nu als nooit tevoren met een geheel nieuw decor en een sterrencast!

Het verhaal

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobsedeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden? Les Misérables, een legendarisch, maar vooral zeer aangrijpend en tijdloos verhaal. Geschreven door Victor Hugo. Een musical die je gezien moet hebben!

De Nederlandse cast

Milan van Waardenburg – Jean Valjean
Freek Bartels – Javert
Vajèn van den Bosch – Éponine
Yannick Plugers – Thenardier
Ellen Pieters – Madame Thénardier
Channah Hewitt – Fantine
Mark Roy Luykx – Enjolras
Michael Muyderman – Marius
Sem Gerritsma – Cosette

Het gaat om voorstellingen op 31 mei, 1, 6, 7 of 8 juni in het World Forum Theater.

Hoe kan je winnen? Volg ons op Facebook en/of Instagram en tag degene die jij mee wilt nemen. Doe dit voor 31 maart.