In Bloemendaal vond vanmiddag een lunch plaats met de originele Aïda cast. De cast was voor het eerst sinds 20 jaar weer bij elkaar en was volop herinneringen aan het ophalen. De eerste voorstelling was uitverkocht maar is nu ook een extra matineevoorstelling dus bestel snel jouw kaarten!

 

21 oktober 2021 is het precies 20 jaar geleden dat de musical Aïda zijn wereldpremière beleefde. Dit wordt gevierd met het jubileumconcert: Aïda 20 jaar, in concert. De originele Nederlandse cast zal voor het eerst in twintig jaar bij elkaar komen voor dit unieke concert op 21 oktober 2021 in Tivoli Vredenburg in Utrecht! De popmusical, met muziek van Elton John, werd meteen de meest succesvolle musical die er in jaren was geweest. Tijdens het concert zullen onder andere Leona Phillipo, Bastiaan Ragas, Antje Monteiro, Carolina Dijkhuizen, René van Kooten en Ben Cramer de bekende muziek uit Aïda ten gehore brengen.

In het Circustheater in Scheveningen beleefde de popmusical Aïda op 21 oktober 2001 zijn Europese première in Nederland. Met muziek van Elton John, een script van Tim Rice en de vertaling van Martine Bijl (musical award winnaar) werd Aïda meteen dé meest succesvolle musical van de afgelopen 20 jaar. Met als bekroning de ANWB Kampioen-publieksprijs voor beste musical 2002. De voorstelling speelde van 21 oktober 2001 tot en met 3 augustus 2003. De musical trok maar liefst meer dan 1,2 miljoen bezoekers en won drie musical awards!

Cast:

Carolina Dijkhuizen, Leona Philippo, Bastiaan Ragas, René van Kooten, Antje Monteiro, Marleen van der Loo, Thalita Angwarmasse, Kok-Hwa Lie,  Peggy Sandaal, Laurie Reijs, Marlon Henry, Linda Hibma, Ben Cramer, Maja Egter van Wissekerke, Bobby June, Eleanor Lejarde, Robin van den Akker, Hannah van Meurs, Jeroen Luiten, Ivo Chundro, Monira McIntosh, Rogier Komproe, Joris de Beul

Kaarten voor de extra matineevoorstelling kun je bestellen op de website van het theater. Klik hier