Lisanne Veeneman zal in de musical Phantom of the Opera in Wenen de hoofdrol van Christine Daaé  vertolken. Lissane speelt momenteel in de musical Les Miserables die momenteel in België volle zalen trekt en zeer succesvol was in Nederland. Naast Lisanne zullen er meer Nederlandse castleden in deze productie spelen zoals o.a. Roy Goldman, Rob Pelzer, Niels Bouwmeester, Lillian Maandag en Fleur Alders, 

Lissane Veeneman

Lisanne Veeneman is een Nederlandse zangeres, actrice en danseres. Lisanne komt oorspronkelijk uit Amsterdam en behaalde haar BFA aan het Fontys Conservatorium, Muziektheater, met haar minor educatie en zang. Ze behaalde ook haar MFA-certificaat, Musical Theatre, in New York City.

Momenteel treedt Lisanne op in de Nederlandse en Vlaams Nationale productie van Les Miserables als cover Cosette.

Lisanne trad eerder op als Beth in de Nationale productie van Little Women en als Florence Vassey in de Nationale concertversie van Chess the Musical. Andere rollen waren onder meer Rosa Bud in The mystery of Edwin Drood, Ensemble in Everyone can Whistle en Anastasia in The Brothers Karamazov.

Vanaf haar zesde ontwikkelde ze zich muzikaal door het volgen van zang-, acteer-, dans- en pianolessen.

Lisanne is door ABN-AMRO en Stage Entertainment geselecteerd om gecoacht te worden door Karin Bloemen en Setske Mostaert in het talent centraal programma. Dit resulteerde in het optreden op de Uitmarkt in Amsterdam, in de theatershow ‘Volle Bloei’ en de opening van het Singer Theater in Laren met de broers Jussen en het Nationale Danstheater.

Van december 2023 tot en met januari 2024 herneemt ze opnieuw de rol van Beth March in de Nationale productie van Little Women (Paperkite Production).

Meer informatie vind je hier.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]