Producent I&L Entertainment presenteerde vandaag twee nieuwe producties die dit seizoen te zien zijn in de Nederlandse theaters: de tragikomedie ‘Liften 2: Girls Night-INN’ en de vrolijke theatershow van online personality/stewardess ‘Co with the Flow’.

“We zijn zo ongelooflijk blij dat we weer op het podium kunnen staan”. Met deze woorden begon producent Leon van Uden zijn speech in het Kennemer Theater te Beverwijk. “Na een donkere periode brengen we dit jaar twee zeer diverse feel-good voorstellingen over ‘vrij zijn’ en ‘opgesloten zitten’. Vanaf september gaan we de bak in met Joke de Kruijf, Winston Post, Frédérique Sluyterman van Loo en David Sanders in de muzikale tragikomedie ‘Liften 2: Girls Night-INN’ en vanaf januari 2022 gaan we op reis met ‘Co with the Flow’ in haar allereerste theaterprogramma.”

Liften 2: Girls Night-INN

Na het succes van Liften” bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Slyterman van Loo hun krachten in dit ontroerende nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks. Oprechte gesprekken en gevatte humor en herkenbare situaties.

Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren vastgezeten te hebben in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische Stefanie en de per ongeluk’ opgesloten Youri. Terwijl hun misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Liften 2: Girls-Night-Inn” is een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme escape’ waarbij uw lachrimpels zeker gelift zullen worden.

Co with the Flow

Danseres en actrice Co Trum, bekend van de razend populaire online-reeks Co with the Flow’ gaat het theater in met een hilarische, muzikale en ontroerende theatershow.

Wil je een (veilige) vliegreis maken en de gehele wereld bezoeken? Dan heb je met deze voorstelling de juiste boardingpass in handen! Waar moet je op letten als je Singapore bezoekt? Wat zijn de hot-spots van Rio de Janeiro en hoe kun je gratis voorbij het vrijheidsbeeld varen? Fasten Your Seat Belts’ want Nederlands’ populairste stewardess Co neemt je mee aan boord van een wervelende show over haar turbulente leven in de lucht.

Co kreeg nationale bekendheid door haar videoCo with the Flow. Nadat zij dansacademie Lucia Marthas en theaterschool de Trap succesvol had afgerond ontdekte ze, na een paar jaar gewerkt te hebben als freelancer, de magische vliegwereld.  Een groot aantal volgers volgt deze upcoming actrice, die door De Gouden Televizier-Ring genomineerd was voor de Televizier-Ster: online-videoseries 2019 en 2020. In haar video’s bezoekt Co niet alleen mooie bestemmingen, we zien ook dat ze een neus heeft voor de leukste winkeltjes ter wereld en een aanstekelijke humor met bijbehorende lach. We reizen van smeuïge anekdotes via een gezamenlijke cursus over vliegangst naar ontroerende verhalen en heerlijke liedjes. En dat in hoog’ tempo, want het leven van deze vloggende jetlag-ster is vliegensvlug en zal jouw blik op het reizen door de lucht voor altijd veranderen. Welkom aan boord, maak uw stoelriemen vast, klap het tafeltje in en zet uw rugleuning rechtop!”. Onze bestemming is een heerlijke middag of avond in het theater.

Meer informatie over de producties en de kaartverkoop zijn te vinden op www.il-entertainment.nl

Foto: Jean Paul Karting