Aankomende zomer komt musicalster Pia Douwes exclusief workshops geven op MusicalCamp. Tijdens Musicalcamp Week B zal Pia Douwes exclusieve workshops verzorgen, waarin ze haar diepgaande kennis en ervaring zal delen.

Geen andere Nederlandse musical actrice heeft in zoveel producties gestaan als Pia. Na haar internationale doorbraak als Elisabeth in Wenen speelde ze in tal van grote producties in onder andere Duitsland, Nederland en zelfs New York waar ze te zien was als Velma Kelly in Chicago. Voor haar rollen in Nederland heeft Pia meerdere Musical Awards gewonnen. Bij de Disney liefhebbers is Pia vooral bekend door de tekenfilm Pocahontas waarin ze te horen is als het bekende Disney-figuur en het beroemde kleuren van de windzong.

Naast deze bijzondere gastdocenten zijn er docenten van verschillende conservatoria en theateropleidingen als vaste docenten betrokken bij MusicalCamp. Dit zijn onder andere Esmee Mardjan (bekend als Liesl in the Sound of Music), Belle van der Pijl (The Prom, Mamma Mia!), Martijn Noort (die in Duitsland te zien was in Wicked, Mamma Mia! en Rock of Ages), Alanis Blom (De Kleine Zeemeermin, ONE – de Musical), Babeth van der Zalm (Ciske de Rat), Imke Mol, Soof den Boer en Britt van Schie.

MusicalCamp is een musical zomercursus voor zowel kinderen als volwassenen. Iedereen vanaf 8 jaar is welkom! Deelnemers krijgen een week lang les van professionals uit het musical vak. Ze verdiepen zich in verschillende disciplines en kunnen zich ontwikkelen op hun eigen niveau. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om lekker vakantie te vieren en te genieten van alles dat een zomerkamp te bieden heeft.

Wil jij je laten inspireren door het vakmanschap van Pia Douwes? Boek dan nu snel jouw kampweek via www.musicalcamp.nl!