Na een kleinschalige voorstelling ‘Guys&Dolls’ tijdens coronatijd, is het weer tijd voor een  grote voorstelling in het Kennemer Theater. Time Square is al geruime tijd aan het repeteren voor ‘Legally Blonde’, 27 & 28 oktober staan we al in het theater!
 
Dit jaar staat Time Square met een geheel nieuw artistiek team in het Kennemer Theater. De regie is onder leiding van Mieke van der Hulst, muzikaal leiding is in handen van Maarten Kat en choreografie wordt gedaan door Asha Hendriks. Naast een nieuw AT is de groep aangevuld met een hoop nieuwe enthousiaste en talentvolle leden.
 
Tijdens deze feelgoodmusical maken we kennis met een meisje genaamd Elle. Elle wil aan haar ex-vriend bewijzen dat ze daadwerkelijk volwassen is door, net als hij, rechten te gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Ze wordt hier door medestudenten weggeschreven als ‘dom blondje’. Ze ontdekt hoe de kennis van rechten anderen kan helpen en laat daarmee zien dat ze meer is dan alleen maar ‘dom’ en ‘blond’. Met behulp van haar
vriendinnen schopt ze het verder dan ze zelf ooit had verwacht en vindt ze de liefde in een onverwachte hoek.

Met nog een aantal weken te gaan, beginnen de zenuwen te komen, maar wordt de zin in de voorstelling alsmaar groter: de leden van Time Square staan namelijk te springen om het theater weer in te mogen! Heb je nog geen kaarten? Ga snel naar www.kennemertheater.nl!