Leeghwatermusicals is een semi proffesioneel gezelschap dat nu hun 3 productie gaat doen. Leeghwater musicals is op zoek naar 2 nieuwe spelers voor Spitfire grill

Het verhaal:

Percy Talbott komt vrij uit de gevangenis, waar ze vijf jaar heeft gezeten. Ze besluit om naar het plaatsje Gilead te gaan: een plek die ze kent van een foto uit een tijdschrift. Eenmaal daar aangekomen krijgt ze via agent Joe Sutter een baan bij het restaurant The Spitfire Grill. Daar ontmoet ze Hannah Ferguson, een oude vrouw die het liefst van de Grill af wilt, omdat het nare herinneringen bij haar oproept. Percy krijgt te maken met veel vooroordelen en is ze de attractie van het dorp, maar daar zet ze zich overheen en wint uiteindelijk het respect van Shelby Thorpe en Hannah. Niet alleen Percy, maar ook de mensen om haar heen veranderen met haar mee.

Auditie en repeteren:

28 november houden we in de avond auditie. Vanaf januari 2023 starten we met het repeteren van de musical en we zullen in april 2024 optreden. We repeteren elke dinsdagavond en 1x per maand in het weekend in Purmerend of Amsterdam..

Wil je auditie doen? Mail dan naar: info@leeghwatermusicals.nl