Laura van Tricht is twee jaar geleden afgestudeerd aan MusicAllFactory volwassenen en hoorde een dag na haar afstuderen dat ze was aangenomen aan de Master of Music Fontys. Gisteravond studeerde ze daar af met ‘Plastic?’ Theater de Nieuwe Vorst was goed gevuld met familie, vrienden en schoolgenoten. Laura was de laatste die dit schooljaar afstudeert als Master.

Plastic?

Plastic? Is een zelfgeschreven verhaal met een boodschap. We zien Cady ( Laura ) die op een nieuwe school begint nadat ze jaren thuis onderwijs heeft gekregen in Kenia. Cady heeft geen idee hoe het gaat op een school en wordt opgevangen door Janis en Damian. Ze willen Cady onder hun hoede nemen, maar Cady is vooral geïnteresseerd in het groepje Plastic. Drie meiden die oppervlakkig zijn, veel met het uiterlijk bezig zijn en roddelen over anderen. Als Cady belangstelling krijgt voor Aaron, de ex van Regina, steekt Regina uit het groepje Plastic daar een stokje voor.

Door de grootte van de cast was deze afstudeervoorstelling geen eenvoudige opgave. Zeker als je zelf alles in elkaar zet. Alles was aanwezig in deze voorstelling waarbij zang, dans en spel bij elkaar kwam. De boodschap van deze voorstelling was dat oppervlakkigheid niet zo veel voorstelt als je daar oprechte vriendschap tegenover stelt. Laura sloot met haar voorstelling haar studie op een mooie energierijke manier af.

Cast: Laura van Tricht, Maartje Mostart, Silvana Rocha, Floortje van den Akker, Demi Hubers, Tobi van den Brink, Daan Achterberg, Yulia Hartog, Bridget Looijmans, Winter Twitt, Annefloor Imhoff

De hitsige bandnerds: Paul Maassen, Joris Schreurs, Michiel van Putten, Ricardo de Wolff

Regie: Elise Berends
Choreografie: Annefloor Imhoff
Zang: Edward Hoepelman, Katrien Verheijden, Ingrid Zeegers