Kidz On Stage zoekt kinderen die zich willen aanmelden voor de Pietenkidz. Kun jij goed zingen, dansen en/of acteren? Droom je ervan om op het podium te staan, muziek te zingen en te acteren samen met de kinderen van de Pietenkidz? Meld je dan nu aan voor de auditie.

De auditie vindt plaats op donderdag 4 januari 2024 om 13:30 uur in Den Haag. Ben jij tussen de 8 en 13 jaar oud en woon je in Nederland? Stuur dan een email naar info@kidzonstage.nl.

De Pietenkidz

De Pietenkidz zijn bekend van hun hits ‘Juichen voor de Sint’ en ‘Kamer vol Kadootjes’ met miljoenen streams op Spotify. De Pietenkidz zingen ook ieder jaar het Nationale Sinterklaaslied voor alle scholen en intochten. Dit jaar was er de hitsingle “Ozosnel” met Luna Sabella, bekend van het Junior Songfestival.

Ook komend jaar gaan we weer veel horen van de Pietenkidz en zoeken wij uitbreiding. Naast het Nationale Sinterklaas lied 2023 komen er een album en videoclips. En gaan we ook optreden in het land! Alles gaat natuurlijk in overleg met de kinderen en ouders. 

 
Voor meer informatie kijk je op www.pietenkidz.nl of www.kidzonstage.nl.
Foto: Pietenkidz