Kim Reizevoort studeerde in 2020 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting muziektheater. Gisteravond studeerde zij hier opnieuw af, maar dan aan de Master of Music, eveneens richting muziektheater. En hoe! Het was dan ook zeer terecht dat ze een heel hoog cijfer hiervoor kreeg.

In het theaterseizoen 2021-2022 was zij te zien als Zuster Sophie/Ensemble in The Sound of Music. Een groot deel van de cast zat gisteravond in de zaal en drie deden er zelfs mee ( Roman van der Werff, Fleur Alders en Esmee Mardjan ). Verder speelden Jeroen Sigterman en Niniana Everaert mee.

Kim en haar collega’s vertelden het verhaal van Fanny. Fanny droomt van een carrière in het theater en vindt zichzelf niet mooi genoeg en aan het begin van haar loopbaan is alleen haar moeder overtuigd van haar talent. Op een dag krijgt ze de kans aangeboden om op te treden in Keeney’s Music Hall. Dankzij haar schitterende debuut krijgt ze een contract aangeboden als comédienne. Niet lang daarna staat ze onder contract bij de beroemde impresario Florenz Ziegfeld. Hij maakt van haar een ster. Ze trouwt met Nick Arnstein, die een gokverslaving heeft. Hij raakt betrokken bij enkele louche zaken en wordt veroordeeld tot anderhalf jaar cel.

Vanaf het allereerste moment weet Kim je het verhaal in te trekken en ben je benieuwd naar de afloop. Met mooi spel en haar prachtige stem vertelt ze samen met haar collega’s het verhaal van Fanny.

Dit verhaal kan je alleen maar spelen als je werkelijk alles in huis hebt, spel, dans en zang en op het visitekaartje van Kim kan dat met hoofdletters vermeld worden. Het spel van Kim is gedreven, op sommige momenten uitermate komsich om daarna moeiteloos over te schakelen naar drama. Ook de choreografie was uitstekend verzorgt en alles lijkt dan zo simpel en dan is juist de kracht van Kim, want simpel was deze voorstelling absoluut niet. Qua zang beschikt Kim over een geweldige krachtige stem die prettig is om naar te luisteren en waarmee ze haar verhaal veel kracht kan geven. 

Kim is komend seizoen te bewonderen in Les Miserables.

Regie: Daniël Cohen
Piano: Tom Dicke
Drums: Hans Raaijmakers
Contrabas: Teun Godschalk