In april 2023 brengt Karthago de Broadway-klassieker Cabaret in een intieme setting op de planken. De musical die in 1966 in première ging, is vooral bekend geworden bij het grote publiek door de Oscar-winnende filmversie met Liza Minelli in de hoofdrol. 
 
Voor deze productie zoekt Karthago sterke acteurs, zangers en dansers van alle leeftijden uit het liefhebbers circuit. De audities zijn gepland op 9 en 10 juli 2022. De tweede auditie ronde valt op 27 augustus. Repetities starten op 10 september 2022 en gaan wekelijks door op zaterdagnamiddag tussen 12:30 en 18:00. De voorstellingen staan gepland op 7, 8 en 9 april 2023 in het Gentse.
De regie en choreografie zijn in handen van Arne Schögler, An Verleysen is muzikaal leider, zang-coaching wordt verzorgd door Kristina Van Duyse (Solo’s) en Jorina Rahoens (Ensemble) en de regie-assistentie wordt gedaan door Dieter De Smedt.

Voor meer info over de audities, of om je in te schrijven, kan je terecht op www.karthago.be/cabaret
 
Karthago is een Gentse musicalvereniging die vernieuwende producties met een maatschappelijk thema brengt. Vorige jaren speelden ze onder meer Spring Awakening, In The Heights en Dogfight. Vorig seizoen brachten ze Green Day’s American Idiot voor het eerst naar Vlaanderen voor drie uitverkochte zalen.