Hanne, Marthe en Julia van K3 krijgen in hun nieuwe theatershow Kom Erbij gezelschap van de Nederlandse zanger en presentator Kaj van der Voort. In de show, die vanaf 24 september in Nederland te zien zal zijn, speelt hij de rol van Max, de beste vriend van Hanne en Marthe. 

De K3 theatershow Kom Erbij is de eerste show voor K3 in de nieuwe samenstelling met Julia. De kaartverkoop voor deze shows gaat zo goed dat er in verschillende steden extra shows zijn bijgeboekt. 

Kaj van der Voort verheugt zich op de samenwerking met Hanne, Marthe en Julia. ‘De zoektocht naar het nieuwe K-tje heb ik gevolgd,’ laat Kaj weten. ‘Als ex-zanger van B-Brave weet ik hoe het is om in een groep samen te werken en van wat ik inmiddels heb gezien en meegemaakt met Hanne, Marthe en Julia weet ik zeker dat we er straks een prachtige voorstelling van gaan maken.’  Ook K3 is blij met de komst van Kaj. ‘Hij is een performer die kan zingen, presenteren en acteren,’ laat Marthe weten. Om die reden is Hanne ook blij met Kaj. ‘Hij is een aanwinst voor onze show.’ Julia sluit af: ‘De theatershow heet Kom Erbij en met zijn komst heten wij Kaj van harte welkom.’ 

Kaj van der Voort startte in 2013 in de boyband B-Brave. Ook speelde hij mee in de musicals Mamma Mia! en Ciske de Rat. In 2017 vormde hij een dansduo met zangeres Maan in het dansprogramma Dance Dance Dance.  Sinds 2019 is Kaj presentator van het Nickelodeon Familie Festival.