Aanstaande zaterdag gaan Joke de Kruijf, Winston Post, Frédérique Sluyterman van Loo en David Sanders voor het laatst het podium op met de voorstelling Liften 2: Girls Night-INN. De voorstelling begint om 14:30 uur in Theater de Schalm in Veldhoven. Kaarten zijn hier te verkrijgen. 

Later die dag, om 20:15 uur, wordt er ook nog een livestream uitgezonden van de voorstelling. Kaartjes kunnen hier tegen de helft van de ticketprijs gekocht worden. De tour van Liften 2: Girls Night-INN wordt hiermee eerder afgebroken vanwege de nieuwe coronamaatregelen. 

Het verhaal

Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren te hebben vastgezeten in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische advocate Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri.  Drie mensen met hun eigen verhaal: Stefanie worstelt met enkele dramatische keuzes uit het verleden, Youri moet zien te ‘dealen’ met het vaderschap en Saskia wordt verliefd met onverwachte gevolgen. Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Liften 2: Girls Night-INN is een krachtige feel-good voorstelling met nieuwe muziek van Bas van den Heuvel (Glennis Grace, The Christmas Show). Het is de ultieme ‘escape’ waarbij uw lachrimpels zeker gelift zullen worden.

Kijk voor meer informatie op www.il-entertainment.nl/liften2