Op de website van Janke Dekker theaterproducties staat dat ze helaas er mee gaan stoppen.

Janke Dekker schreef: 

Vandaag heb ik het moeilijke besluit moeten nemen om Janke Dekker Producties op te heffen. Met het aanhouden van de corona-crisis en het wederom aanscherpen van de maatregelen en de annuleringen die dientengevolge meteen volgden is het onhoudbaar om langer te blijven hopen. Ik neem dan ook zelf het voortouw en stop er mee. Maar theater zit in mijn bloed; dus ooit als de storm is gaan liggen en de wind weer een stimulerend briesje waait zal ik vast wel weer terugkomen.

Het waren 9 hele mooie spannende en leerzame jaren met tal van prachtige voorstellingen waar ik met trots op terug kijk.

Ik bedank alle mensen met wie ik in de afgelopen jaren heb samengewerkt. Al die talenten die hebben bij gedragen aan onze mooie voorstellingen. We hebben gelachen, gehuild, gebikkeld, bewonderd en genoten. We hebben de verhalen kunnen vertellen die verteld moesten worden. Ook bedank ik ons trouwe publiek. Zonder jullie was het nooit zo mooi geweest.

Ik hoop jullie in de toekomst weer tegen te komen. Zorg goed voor elkaar en vooral: Blijf gezond!

De muziek stop nooit 

Blijf hopen, blijf dromen, blijf fantaseren, blijf creëren, blijf liefhebben.