Jamai bezocht het afgelopen jaar 59 theaters door heel Nederland met zijn concert I’m Still Standing. Met zijn liveband en piano bracht Jamai een tribute aan zijn muzikale held Elton John. Vanwege de enthousiaste reacties van bezoekers en vele aanvragen vanuit de theaters, heeft Jamai besloten zijn theaterconcerten in seizoen 2024-2025 te verlengen.  

Jamai is ongelofelijk blij, tot nu toe zijn er 28.529 bezoekers bij zijn concerten te gast geweest. “Deze tour heeft me het meest verguld van alle projecten die ik de afgelopen jaren heb mogen doen!”, aldus Jamai. “Het is bizar om het leven waarop ik als kind had gehoopt, nu te mogen leven. Toen ik samen met mijn band met veel plezier en enthousiasme aan deze shows begon, had ik nooit durven dromen dat zoveel mensen samen met ons de muziek van Elton John wilden vieren. Daar ben ik hen ongelofelijk dankbaar voor! Ik kan niet wachten om in oktober weer met deze muziek op te treden”.

De tour is een vervolg op het succesvolle solodebuut van Jamai in de theaters. De reprise van I’m Still Standing start 19 oktober en Jamai tourt vanaf dan weer door het hele land.

Over theaterconcert I’m Still Standing

De muziek van Elton John is de rode draad door het leven van Jamai. Met het theaterconcert I’m Still Standing neemt Jamai de bezoekers mee in het omvangrijke oeuvre van de Grammy-award winning rockster Elton John. Van I’m Still Standing, Cold Heart, Saturday, Rocket Man tot aan de Lion King en uiteraard terug via de Yellow Brick Road. Al die geweldige popsongs die de liefde voor het repertoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd. Een extraverte muzikale show over een introverte artiest.

Jamai: “Elton John inspireert mij al mijn hele leven, niet alleen als muzikant, maar ook wat hij betekent voor het vak, het publiek en de goede doelen die hij ondersteunt.  En wat ik geweldig vind; hij neemt zijn werk zeer serieus, maar zichzelf niet. En zo sta ik er zelf ook graag in. Deze show is om bij te lachen én te dansen. Ik ben de theaters en het publiek ongelofelijk dankbaar voor hun reacties op de concerten.”

JAMAI – I’m Still Standing, vanaf 19 oktober weer op tournee. De kaartverkoop start vrijdag 24 mei. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.jamai.nl of direct via de theaters. De concerttour I’m Still Standing is een eigen productie van Jamai Loman. 

Jamai – I’m Still Standing © Joshua Walter