“Jij denkt dat ik strijd voor een verloren zaak. Dat ik in een droom leef. Maar wat als dat het enige is wat we nog hebben, dromen?”

It Went Dark is een immersieve theaterbeleving op een unieke locatie. De voorstelling begint met een route over een verlaten industrieterrein. Jouw vader spreekt je toe via een koptelefoon, hij leidt je naar Charlie, je enige zus. Wanneer je haar hebt gevonden in een verlaten loods, maak je samen met de andere deelnemers de zintuiglijke ontknoping mee van het verhaal. 

Door de combinatie van interactieve videoprojecties, live performance en een gepersonaliseerde geluidservaring is It Went Dark een audiovisueel spektakel, waarin jij een hoofdrol speelt.

It Went Dark

Jij en je zus Charlie hebben elkaar al jaren niet gesproken. De laatste keer dat je haar zag, noemde ze jou een lafaard, pakte ze haar tas en vertrok ze met slaande deuren. Haar vertrek was het begin van een jarenlange stilte tussen jullie. Maar nu moet je haar vinden om de laatste wens van jullie vader te vervullen. Geleid door zijn stem reis je af naar de oude stad, die geteisterd wordt door straling en hitte. Daar voert Charlie een gevaarlijke strijd die zij nooit op zal geven. Hoe zal het zijn om haar terug te zien? Wat zul je aantreffen op de plek waar het leven zich in de schaduw afspeelt.

Klik hier voor meer informatie

Foto: Studio Puck van Dijk