Na het grote succes van haar programma “Liedjes die niet mochten” komt het Nederlied Ensemble met een nieuw verrassend liedjesprogramma. Een sfeervolle voorstelling vol met de beroemdste en mooiste teksten en melodieën van grote artiesten die we niet mogen vergeten.

Laat je ontroeren, word blij, lach of wordt getroost door de meest bijzondere liedjes van Nederlandse beroemdheden. Denk aan Ramses Shaffy, Rob de Nijs, Wim Sonneveld, Paul van Vliet, Jules de Corte, Herman van Veen, Jasperina de Jong, Robert Long, Adele Bloemendaal, Annie MG Schmidt, Jean Louis Pisuisse, Bram Vermeulen en vele anderen.

De liedjes zijn niet willekeurig gekozen! Ze komen voort uit de herinneringen en verhalen van onder andere Youp van ’t Hek, Freek de Jonge, Frans Mulder, Ruud Bos, Stef Bos, Ivo de Wijs, George Groot, Gerard Cox, Joke Bruijs, Karin Bloemen, Jan Boerstoel, Kick van der Veer, Joost Nuissl en Jacques Klöters. Zij hebben allen een liedje ingebracht waar een persoonlijk verhaal aan vast zit. Ook de ensembleleden hebben hun liedjes met een persoonlijk verhaal gekozen. Zo is een ontroerend en interessant programma ontstaan.

  • Zondag 17 september 16.00u – de Nieuwe KHL – Amsterdam – koop kaarten
  • Zondag 17 september 20.00u – de Nieuwe KHL – Amsterdam – koop kaarten
  • Zaterdag 23 september 20.30u – Hakim Theater – Haarlem – koop kaarten
  • Zondag 24 september 15.00u – Hakim Theater – Haarlem – koop kaarten

Klik HIER voor de complete speellijst en voor meer informatie!