Sta je graag in de spotlights? Hou je van zingen, dansen en plezier maken? Heb je zin in om helemaal in de kerstsfeer te komen in een paar super gezellige dagen in de kerstvakantie? Dan is de RJT Kerst Musicalweek iets voor jou! Het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) organiseert de RJT Kerst Musicalweek van zondag 20 t/m woensdag 23 december voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar met óf zonder theaterervaring. In deze week ga je keihard repeteren onder begeleiding van een danscoach en een spel- / zangcoach voor een echte musical (in kerstsfeer natuurlijk!). Want aan het eind van de week zal de musical worden opgevoerd voor de ouders / verzorgers.

Máár de RJT Kerst Musicalweek bestaat niet alleen uit repeteren! We gaan ook heel veel andere leuke dingen doen. We gaan naar de film in de Rijswijkse Schouwburg, doen spelletjes, gaan pannenkoeken eten, volgen een kerst-knutsel workshop verzorgd door Apenkermis, er is een optreden van musicalkoor The Vocals, we hebben een kerstlunch én er is een gastles van en Meet & Greet met een echte musicalartiest!

Kortom: We gaan er een geweldige week van maken!

Voor meer informatie en aanmelden (tot uiterlijk 6 december), kijk op: www.rijswijksjeugdtheater.nl. Maar let op: VOL is VOL!