Na een lange tijd in de coulissen te hebben gestaan, neemt Harrie letterlijk de benen en staat hij weer op de planken van het theater. Hij brengt zichzelf weer in de meest onmogelijke situaties met zijn nieuwe, hilarische voorstelling. Harrie heeft er ongelofelijk veel zin in en kan dan ook niet wachten om de stoelen in het theater eindelijk weer gevuld te zien en een lach op het gezicht van het publiek te toveren! 

 

Hij staat te popelen om samen met zijn neef Barrie de gekste streken uit te halen. De twee krijgen de opdracht om een illegaal huis van plezier op te rollen, maar natuurlijk gaat dit niet zomaar. De befaamde Madame Claude (Arie Cupé) en haar assistente Bibs (Margo Dames), zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet zomaar op.

Harrie neemt de Benen  is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten u gegarandeerd van uw stoel van het lachen, de leukste komedie van dit seizoen is vanaf november te zien in een theater bij jou in de buurt! 

Meer informatie vind je hier