Haal je blue suede shoes maar uit de kast, want Greg & Baud Productions presenteert aankomende kerstvakantie de familiemusical ‘All Shook Up’! De voorstelling met een verhaal van Shakespeare in een leren jasje, heeft alle hits van Elvis Presley en zorgt ervoor dat je in no time dansend op je stoel staat! 

~Follow That Dream~ Kick-off 

Afgelopen week is traditiegetrouw de eerste repetitie afgetrapt door middel van een feestelijke kick-off! Tijdens deze avond werd de taart aangesneden, cast foto’s gemaakt, het script gelezen en deelden de creatieve teams hun ideeën over de voorstelling met de castleden. Tijd voor A Little Less Conversation, want de repetities gaan van start! 

Over Greg & Baud Productions

Greg & Baud Productions is een amateur musicalvereniging in Zoetermeer. Ieder jaar vindt er in de kerstvakantie een musical plaatst, die met volle enthousiasme wordt opgevoerd voor het publiek. Eerder werden Little Shop of Horrors, Shrek de Musical, Elf de Musical, Madagascar, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Oliver Twist en Ciske de Rat op de planken gebracht. 

~C’Mon Everybody~

Wilt u op de hoogte blijven van de repetities? Volg Greg & Baud Productions op social media. 

Instagram: https://www.instagram.com/gregenbaudproductions/ 

Facebook: https://www.facebook.com/gregenbaudproductions