De auditiegroep van Centrum voor Musical in Eindhoven speelt in juli 2022 de voorstelling Beauty and the Beast Jr. Begin september 2021 zijn de audities voor deze musical met de wereldbekende karakters Belle, Gaston, Lumiere, mevrouw Pot en natuurlijk Het Beest. De zowel komische als ontroerende musical met muziek van Alan Menken stal al vele harten.

Er zitten ontzettend veel leuke rollen in het stuk. Grote rollen als Belle en Het Beest, grappige rollen als Lumiere en Lefou. Maar ook talloze kleinere, ondersteunende rollen zoals gekke grieten, vertellers, dorpsbewoners en bedienden. Sommige rollen vragen om een goede speler, andere rollen vragen juist om goede zangers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden in deze voorstelling en zullen er ook jongeren zijn die dubbelrollen spelen.

De audities voor Beauty and the Beast Jr zijn op zaterdag 4 september 2021 tussen 14:00 en 18:00 uur en aanmelden kan via de website www.centrumvoormusical.nl. De minimale leeftijd is 10 jaar en de lessen van wekelijks anderhalf uur kosten ongeveer 45 euro per maand.

De lessen van de auditiegroep zijn vanaf 13 september op maandagavond en worden gegeven door Evi van Blokland, Jentley Drieman en Niek Claassen. Deze gediplomeerde docenten met ervaring in diverse richtingen (speler, maker, docent, eigen single, Theaterplan) staan te trappelen om met de auditiegroep een spetterende voorstelling op de planken te brengen.

Wil jij ook spelen en/of zingen in Beauty and the Beast, doe dan auditie! Misschien sta jij er dan zelf bij als Lumiere spreekt: “Ma chère mademoiselle! Het is met grote trots en veel plezier dat wij U vanavond welkom heten! En wij vragen U nu: relax… let goed op… want de Eetzaal presenteert… Uw… diner!”

Meer informatie kan worden ingewonnen via info@centrumvoormusical.nl Dit is ook het e-mailadres voor vragen over de auditie en auditie-datum.