Jonathan van Wieren is een student aan de Dutch Filmers Academy in Amsterdam. Hij gaat dit jaar afstuderen met een musicalfilm. De film gaat over homoseksualiteit binnen de kerk. Om de film te kunnen bekostigen is hij samen met producenten Frits Tutuarima en Jelle Kleinhesselink een crowdfundingscampagne gestart.

De 19 jarige Elise staat op het punt om gedoopt te worden, als haar kerkgemeenschap er achter komt dat ze een relatie heeft met Noa, een meisje uit dezelfde kerkgemeenschap. Elise komt ongewild voor de keuze te staan: kiezen tussen haar geloof of de liefde.

Musicalfilm is een vrij uniek genre binnen Nederland. Om deze film tot een succes te maken heeft Jonathan de hulp ingeschakeld van filmproducenten Frits Tutuarima en Jelle Kleinhesselink. Met hun expertise wordt er in 50 dagen een crowdfundingsactie gehouden.

Met deze crowdfundingsactie moet €10.000,- opgehaald worden. Daarvoor hebben zij jullie bijdrage nodig. Via de onderstaande link kom je op de crowdfundingspagina. Hier is nog veel meer informatie over het project te vinden. Doneer dus snel via: https://www.voordekunst.nl/projecten/14137-hier-ben-ik-musicalfilm-1