Het Bossche I&L Entertainment presenteert een speciaal vor de Bossche Zomer geschreven musical voor de hele familie: Het Piratenavontuur “Het Bossche Goud”. Deze familiemusical is vanaf 11 juli te zien in de Populierencirkel van het Zuiderpark. Tickets kunnen vooraf gekocht worden om de veiligheid te kunnen garanderen en uiteraard om teleurstellingen te voorkomen. 

 

Het Piratenavontuur “Het Bossche Goud” gaat over de heldhaftige zeeman Jules die samen met zijn beste vriendin Elize de zeven wereldzeeën bevaart om allerlei schatten te vinden. In zijn dagboek treft Jules informatie over een mysterieuze schat die verborgen zou liggen in het eeuwenoude ’s-Hertogenbosch. Terwijl ze de Bossche wateren bereiken blijkt dat Piraat Pirossa en zijn hulpje Kameleon ook op zoek zijn naar het Bossche goud. Wie zal als eerste de schat vinden en is alles wel zoals het lijkt? Deze avontuurlijke familiemusical heeft een vloedgolf aan humor, geweldige liedjes en alle kinderen gaan naar huis met een klein cadeautje. 

De Bossche Zomer

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 vindt in s-Hertogenbosch De Bossche Zomer plaats. De Bossche Zomer zorgt voor bijzondere ontmoetingen voor bewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers. De Bossche Zomer geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte aan ondernemers om deze zomer, waarin ook voor hen alles anders is, toch de ontmoeting te faciliteren. Ruimte voor de Bosschenaren die elkaar na maanden thuis zitten eindelijk weer veilig kunnen ontmoeten. In ruim opgezette stadskwartieren die samen een lint vormen met de historische binnenstad als stralend middelpunt. Aan de hand van een slimme app – Close to Bossche Zomer – kan iedereen zien waar en wanneer in de stad voldoende ruimte is om op een veilige manier te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur. 

Kijk voor meer infomatie op: www.debosschezomer.nl  of www.il-entertainment.nl

De ticketprijs is €5,50 p/p.

Lees ook:
Nieuwe familiemusical JungleBoek van Theater Terra komend seizoen te zien