Producent Goedemorgen Theaterproducties maakt vandaag bekend dat door de aangekondigde versoepelingen die zullen ingaan op 26 juni 2021, er extra tickets in de verkoop zullen gaan voor Hugo de Groot, de musical.

“De zaalcapaciteit van Schouwburg De Nieuwe Doelen, waar de musical exclusief te zien zal zijn, kan optimaal worden benut waardoor wij bij alle geplande voorstellingen meer publiek kunnen verwelkomen.” aldus producent Fons van Rongen. “Vanaf 30 juni zal het publiek onze voorstelling, na twee verplaatsingen door de coronamaatregelen, eindelijk kunnen bezoeken. Het publiek verlangt naar een avond uit gezien de grote hoeveelheid kaarten die reeds verkocht is. Daarom ben ik enorm blij dat we door deze versoepelingen nog meer mensen de kans kunnen bieden onze prachtige voorstelling te bezoeken.”

Hugo de Groot – de musical, met o.a. Lars Mak en Linda Verstraten vertelt het verhaal van een van de grootste denkers die ons land ooit gekend heeft. De Groot zijn leven stond in het teken van zijn nalatenschap. Hij heeft gestreden voor verdraagzaamheid en vrijheid. Maar wat men nu nog enkel van hem weet is zijn ontsnapping uit Slot Loevestein in de boekenkist.

De musical, vol pop/rock muziek, laat zien dat De Groot meer is dan zijn ontsnapping en dat wij anno 2021 veel van zijn gedachtegoed als gewoon beschouwen, terwijl hij er letterlijk voor is opgesloten omdat hij zijn tijd, achteraf gezien, ver vooruit was.

Tickets zijn te bestellen via www.goedemorgentheaterproducties.nl